MN_K е совршено решение за уредување на комплетно работно место, овозможувајќи простор за соработка, фокус дел, поврзување со колегите и прием на гости. Модуларен и со свеж дизајн, MN_K одговара на сите потреби на денешните работни простори.

Модуларност

Големата разноврсност на MN_K ви дава право на избор. Почнувајќи од клупата, создадете најразлични дизајни што ќе одговараат на вашите потреби. Ставете ги елегантни дрвени ногарки во облик на К, потпирачи за грб со различни височини, седишта од различни големини, перници или прегради, за да се вклопи во вашата канцеларија.

Современ дизајн

MN_K е роден од соработка на Steelcase со млад локален дизајнер. Комбинирајќи нова палета на бои

и материјали, уникатни комбинации создава неформални и автентичен работени простори.

Неговиот флексибилен и модуларен дизајн комбиниран со широк спектар на материјали нуди опции за персонализирање на секој простор.

Извор: https://www.steelcase.com/eu-en/products/lounge-seating/mn_k/

Aвтор: Steelcase.com