Производите на компанијата Framery нудат решение за проблемите со вревата и приватноста во отворените канцеларии. Интензивно соработуваме со архитектите и дизајнерите за времето поминато на работа да го направиме посреќно и поефикасно.

Решенија за проблемите со вревата и приватноста во отворените простории

Кабините и телефонските говорници на компанијата Framery го прават работното место посреќно намалувајќи ги вревата и пречењето, поради што вработените можат подобро да се концентрираат и да бидат попродуктивни. Идеални се за одржување на состаноци, конференциски повици и ad-hoc разговори, со што се намалува потребата за изградба на скапи и големи простории за состаноци.

Нашите кабини едноставно се вклопуваат во секој простор

Исклучително посакуваниот дизајн на кабините и телефонските говорници кои ги потпишува Framery природно се вклопуваат во отворените канцеларии. Боите и додатоците на кабините одговараат на сите стилови и потреби, а одржливите материјали со висок квалитет гарантираат квалитетно корисничко искуство.

Работење со архитектите на создавање посреќни канцеларии

Framery активно соработува со организацијата American Institution for Architects (AIA) со едукативни курсеви во кои се нагласува важноста на работните простории без пречење како важна алатка за постигнување на оптимална акустика во околината.

Инспирирајте се со идеи за уредување со потписот на Framery, а за сите дополнителни информации контактирајте го нашиот тим на професионалци.

Превземи ги 3Д моделите

Извор: https://www.frameryacoustics.com/en/products/for-architects/