После безброј опции на модуларни подни облоги, со гордост Ви ги претствуваме луксузните винил плочи.

LVT (Luxury Vinyl Tiles) колекција Level Set™,инспирирана е од земјените елементи како дрвото и каменот,па така совршено одговара со нашите модуларни подни облоги. Нема никакви состави – само прекрасни подни плочи кои се лесни за одржување од едниот до другиот крај на просторијата. Покрај тоа, нема потреба да се грижите дека ќе купите премногу подни материјали.

Комбинирајте ги вашиот стар тепих и новите LVT стилови. Со моделите на плочите TacTiles®  кои се поставуваат без лепење ќе добиете единствен простор со најразлични текстури и дизајни.

Треба да замените една плоча или да дојдете до нешто што се наоѓа испод плочите? Ништо поедноставно – било кој во домот може да се погрижи за тоа. Се што треба да направите е да ја подигнете почата, да ја извадите и замените со друга.

Од даски инспирирани од вистинско дрво до плочи по модел на вистински камен,во нашата Level Set колекција има за секого по нешто. Со 36 прекрасни LVT опции, Level Set ја комбинира природната убавина со издржливоста и го прави просторот совршен.

Од Ceramor™ основен слој до Sound Choice™ акустичен слиј на материјали, ги дизајниравме овие модуларни елстични LVT  плочи на начин, одлично да функционираат дури и во многу предизвикувачки опкружувања, а притоа да ја намалува бучавата при чекорењето.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување