Steelcase

ИЗВЕСТУВАЊЕПоради превентивни мерки и ваша заштита како и заштита на нашите вработени, од ден 16.03.2020 год. па во наредниот период го затвараме нашиот изложбен салон за посети. За било какви прашања обратете се на тел. +389 2 3230 189

Контактирајте не

*

** Задолжителни полиња

Детали за контакт

Анкарска 19,
1000 Скопје,
Македонија

Работно време:
Пон-Пет од 09:00 до 17:00 часот

MB: 6857361

Tel: +389 2 3230 189
E-mail: Office Skopje