Колекцијата B-Free вклучува голем број парчиња мебел што можете да ги прилагодите според вашите потреби. Delight со воведувањето на оваа колекција го покажува изборот на повеќе комбинации кои едноставно се прередуваат. B-Free создава централни точки каде што луѓето можат да се поврзат, да соработуваат и да се концентрираат.

Мали “населби” во рамките на истиот работен простор

Столчињата, работните маси и преградите создаваат простори каде што луѓето лесно можат да се поврзат и да соработуваат, а судирот на идеи се јавува природно и е дел од секој работен ден.

Акцент на ергономијата

Steelcase B-Free опфаќа поширок спектар работни места – седечка, потпрен или положба погодна за разговор со колегите. Од независна работа на задачи кои бараат целосна концентрација, до обични состаноци, колекциите B-Free од Steelcase ви нудат лесни, добро осмислени решенија.

Концентрирајте се

Менувањето на положбата на телото ја зголемува продуктивноста и благосостојбата. Просторите опремени со колекции B-Free им овозможуваат на вработените поголем избор на места за седење, во зависност од видот на задачата со која се соочуваат. Преградите служат како суптилна бариера, приклучоците за електрична енергија дозволуваат употреба на технолошки уреди, а исто така има простор каде вработените можат да ги остават личните работи.

Во исто време индивидуални и отворени

Транспарентните прегради обезбедуваат визуелна приватност и дефинираат работен простор, но вработените остануваат поврзани и видливи едни за други.

Поврзете се

Присуството на релаксирачки простор е освежувачка промена во текот на работниот ден – вработените имаат можност да се забавуваат во простор кој е истовремено одделен, но исто така и поврзан со организацијата.

Пристап до извори на енергија

Обезбедете место каде што може да се полнат уредите кои ги користиме и каде вработените можат да ги отстранат личните работи а сепак да им бидат на дофат на рака.

Соработувајте

Колекцијата B-Free ви нуди решенија за неформални простори, кои се погодни за тимска работа и каде соработката е неизбежна. Вработените имаат еднаков пристап до помагала, дисплеи и дигитални и аналогни информации. Исто така, сè е лесно да се користи.

Лични работи

Елементот прикачен на B-Free маса служи за чување на чанти или торби, кои истовремено се лесно достапни.

Поттикнете го персонализирањето на просторот

B-Free е комплетна работна станица и вклучува лизгачки горен дел подготвен за итно прилагодување. Можете да поставите B-Free работни станици самостојно или да ги поставите едни до други за да создадете простор кој овозможува соработка и самостојна работа. Вметнете прегради за приватност, места  за складирање, дополнителни клупи, осветлување и други додатоци.

Вградени компоненти

Со избирање на колекцијата B-Free ќе доживеете серија на пријатни изненадувања, од елегантни работни станици до природно дрво од кое се прават нозете на масата и фината ткаенина на седиштата и преградите. Бидејќи луѓето имаат потреба од широк спектар на продуктивни простори кои ќе поддржуваат различни начини на работа, погледнете го канцеларискиот мебел од колекцијата B-Free и со Delight променете ја вашата перспективат.

Delight Office Solution

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување