Arhitektura
Arhitektura

Кариера

 

Delight д.о.о. е посветена на проширување на својот бизнис преку овозможување обука и напредување на своите вработени. Со оглед на постојаниот раст и проширување, потребна е добра организација, како и вистинските вработени на вистинските позиции.

Креативно опкружување

 

Ќе бидете опкружени со различни професионалци: архитекти, професионални консултанти

Возбудлива индустрија

 

Ќе имате пристап до најновите трендови за внатрешен дизајн

Постојан развој

 

Delight го поддржува и поттикнува развојот на вештини и манифестација на талент.

Најнови производи

 

Ќе работите со најновите производи од Steelcase, Interface и други врвни производители..

Стимулирачка канцеларија

 

Worklife – нашата канцеларија е и нашиот изложбен салон.

Предизвикувачки проекти

 

Вклучете се во големи корпоративни проекти и соработувајте со врвни професионалци.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување