Steelcase
  • Steelcase Roam

    Steelcase® Roam ™ е составен од мобилни држачи и ѕидни носачи за едноставно поставување , развивање и соработка со Microsoft за Surface Hub 2, претварајќи го било кое работно место во простор за тимска работа.