Дизајнирана за оставање на бели табли, екрани и додатоци, Steelcase Flex количката овзможува многу брзо и лесно да ја преместите својата работа каде и кога сакате со можност за покажување на содржината хоризонтално и вертикално.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување