Steelcase Flex бироата овозможуваат персонализација во било кој тимски простор. Незнависно дали се користат посебно или заедно, претставуваат вистински избор за било кој начин на работа.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување