Steelcase Flex е модерна колекција на флексибилен канцелариски мебел што нуди многу опции за мобилност и распоред на заеднички работни позиции, поттикнувајќи ја креативноста и самоизразувањето, овозможувајќи ви да создадете уникатни тимски простори. Понудата на бои и материјали за маси и рамки вклучува широк асортиман на фурнири, ламинати, текстил со кои Steelcase Flex создава чувство за уникатност.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување