Приватноста и мирот се едни од најценетите карактеристики на работното место, и затоа треба да се прилагодат за да се зголеми фокусот и продуктивноста на вработените.

Производствен сегмент кој не издвојува на пазарот со својата компатибилност, квалитет и модерен дизајн. Технолошки напредни производи кои ги задоволуваат современите потреби на вработените во средината во која секојдневно престојуваат и ги извршуваат своите работни обврски.

Издвојуваме модуларни акустични системи и телефонски кабини Framery за еден или повеќе корисници кои сакаат приватност при телефонски или видео повици.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување