Конференциските маси треба да се приспособат на намената, работното место и дизајнот на деловниот простор. Во нашата понуда ви обезбедивме многу различни типови и стилови, така што нашите маси се погодни за канцелариски простор како и за здравствени и образовни институции.

Истражете ја можноста за флексибилност во салите за состаноци, каде што се поттикнува соработката и размената на идеи меѓу колегите, со поголема прегледност и уредност во околината.

Нашите линии на конференциски маси нудат елегантни и едноставни решенија чиј дизајн се вклопува во секој деловен простор. Достапни се и различни додатоци кои ја надополнуваат конференциската маса, овозможувајќи повеќе можности.

Се грижиме и за одржливоста, а конференциските маси во нашата понуда се претежно направени од целосно природни материјали, без опасни материјали и со можност за рециклирање. Изберете маси кои одговараат на изгледот на целиот простор, инспирираат различни можности и одговараат на околината.

Погледнете ја целосната понуда, димензии и можности на нашата веб-страница и контактирајте ги нашите консултанти за деловни простории кои секогаш се подготвени да ви помогнат во изборот.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување