[sc name="kanacelarijske-stolice-video" ][/sc]

Производствен сегмент со кој сме лидери на регионалниот пазар како ексклузивен партнер на светскиот бренд Steelcase за производство на канцелариски столици со врвен квалитет, дизајн и удобност. Од понудата ги издвојуваме функционалните и модерни канцелариски столици и фотељи. Комбинацијата на креативност, технологија и дизајн се клучни за вашиот поздрав и подобар ден на работа.

Во нашата понуда на ергономски канцелариски столици од Steelcase, ќе најдете палета на модели кои целосно се прилагодуваат на вашето телесна градба и вашиот стил на уредување. Прилагодливоста на секоја работна столица на различни положби на телото овозможува целосна поддршка на ‘рбетот и вратот во која било седечка положба, за време на долги часови работа, игра или учење.

Изберете повеќе од најквалитетниот канцелариски столици! Со избирање на канцелариското столче Steelcase, вие избирате максимална удобност, зголемена продуктивност и иновативен дизајн за себе и вашиот работен простор, со гаранција до 12 години.

Во продолжени пронајдете ги сите столици од понудата. Подетално околу можноста за прилагодување на кој било модел на работна столица, според вашите преференции преку избор на опции, ткаенини и материјали, контактирајте ги нашите консултанти за работно место.

Погледнете што ја издвојува нашата понуда за канцелариски столици од другите!