Најпродаваните канцелариски кабини и телефонски говорници во светот се оние на фирамата Framery. Секој детал на секој производ, од употребливост и акустика до естетика и одржливост, внимателно се разгледува и усовршува, што допринесува за среќата на нашите потрошувачи.

Тие не се само канцелариски кабини или телефонски говорници. Тие се средство за трансформација на културата во едно работно опкружување.

Веднаш штом Framery канцелариските кабини и телефонските говорници ќе стигнат во вашиот отворен работен простор, целата култура на работните места ќе почне да се трансформира. Луѓето сакаат да ги користат за повици и состаноци, како и за мирно работење. Со намалувањето на вревата и пречењето, вработените стануваат посреќни и попродуктивни.

Framery флексибилните простории за состаноци се одличен одговор за денешните потреби затоа што културата на состаноците е проментета.

Успешните компании ја разбираат среќата…

Многу од светски водечките компании ги користат Framery кабините и говорниците за нивните вработени да бидат срќни. Притоа штедејќи време, простор и пари. Прогледнете како тоа изгледа.

Charles Klingler, менаџер

(Cloudera)

“За сега ги гледам само предностите на Framery кабините. Употребувајте ги често и ќе ја разберете нивната вистинска вредност”

Riku Pentikäinen, директор

Глобална стратегија за разбој на работните опкружувања

(Microsoft)

“Нашите вработени се помалку расеани и можат подобро да се фокусираат на работата. Всушност, нашиот план е да замениме една третина од традиционалните канцеларии за телефонирање со Framery кабините, во нашето седиште во Seattle“.

Paula Salomaa, менаџерка

(Nordic Innovation House)

“Framery кабините се едноставно брилијантни. Едноставни се за употреба и функционираат како што е ветено. Дизајнот е убав и скандинавски едноставен. Благодарение на стаклената конструкција, кабините се вклопуваат во секоја канцеларија и не изгледаат нападно”.

Извор:

https://www.frameryacoustics.com/en/products/?utm_source=Officesnapshots&utm_medium=banner&utm_campaign=October_2019&utm_content=design