Бидејќи подот е една од најголемата, највпечатлива и најчесто користена  површини на секој простор, мора да бидете внимателни и претпазливи при изборот на подни облоги.

Од нашата палета на производи ви ги претставуваме подните облоги од Интерфејс кои се совршен начин да се создаде нов изглед или да се освежат застарените простории. Широкиот асортиман на подни облоги ви овозможува да изберете флексибилни и функционални опции кои одговараат на естетиката на секој животен стил, со гаранција од 15 години.

Извор: Interface.com

 

Разбираме дека креативниот дизајн не треба да биде компромитиран со кратки рокови за извршување на проектот. Затоа нудиме внимателно избрани текстилни и LVT подни облоги од асортиманот на подови Interface, во конкурентна цена, кои се достапни на залиха кај нашиот добавувач – за лесно и брзо да ја претворите вашата визија за ентериерот во реалност. Видете ги одредбите и условите на Интерфејс Quickship.

Текстилни подни облоги

За да ги видите сите колекции од програмата за QuickShip, користете го филтерот во делот за производи на веб-страница на нашиот партнер Interface. Можно е да изберете помеѓу 200 m2 и 1000 m2 за да ја видите достапноста на производите на залиха кои одговараат на големината на проектот на кој работите. Можете да комбинирате различни филтри за да го сумирате пребарувањето за вашиот избор. На овој начин, можете лесно и брзо да најдете подови кои ги задоволуваат барањата во однос на бојата, моделот и достапноста.

Извор: Interface.com

 

Ако тепихот не е соодветно решение за вашиот простор, земете ги винилните плочки како алтернатива. Овие облоги се достапни во огромен број бои и стилови, а винилот е познат по својата издржливост и свеж долгорочен изглед со минимално одржување.

 

LVT подни облоги

За да ја видите целата палета на QuickShip LVT програмата, користете го филтерот во делот за производи на оваа страница. Можете да комбинирате неколку филтри за да го прецизирате вашето пребарување. На овој начин можете брзо и лесно да најдете луксузни винилни подови кои ќе ги задоволат барањата на вашиот проект во однос на бојата, моделот и достапноста.

Текстилни во комбинација со LVT подови

Компатибилни по висина и големина, интерфејс LVT и текстилните подни облоги се дизајнирани за беспрекорно поврзување, без траги од преминот. Создадете убави стилови и комбинации на бои користејќи комбинации на подови направени еден за друг.

Извор: Interface.com

 

Со брза испорака на подови, нашиот дизајнерски тим обезбедува дополнителна поддршка во реализацијата на вашиот проект и обезбедува најдобра експертиза во дизајнот на подот, презентирајќи идеи и концепти кои даваат конструктивен придонес за секој проект.

Извор: Interface.com

 

Покрај создавањето визуелизации на подот, ви обезбедуваме и водич за дизајн што ја олеснува инсталацијата. Значи, без разлика дали го преуредувате стариот под, истражувате нови колекции и создавате сосема нов концепт на подот, нашите дизајнери работат со вас за да одговорат на вашиот дизајнерски предизвик.

Контактирајте го нашиот тим за продажба за повеќе информации и нарачка.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување