Formula Automobile е единствен дански овлстен застапник за Ferrari и Maserati, а нашиот партнер DEKO имаше задоволство да помогне при изградба на новата локација и создавање на врвни изложбени салони во Kongens Lyngby.

Целиот објект има иста тема и дизајн, пролагоден за фирмите Ferrari и Maserati. За таа намена DEKO испорача и монтираше стаклени прегради DEKO FG и преклопни прегради DEKO FV со посебно обоени стакла во црвена, сива и бронзена боја. Сите стаклени прегради DEKO FG и преклопните прегради DEKO FV се со тенки профили, а на долниот дел и на страните се без профили. Споени се со проѕирни стаклени споеви од силикон.

Извор: https://www.deko.com/inspiration/formula-automobile

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување