По дефиниција, Interface е глобален лидер во дизајн и производство на модуларни подни облоги. По репутација, Interface е компанија на идеи и храброст.

Производи на Interface се комбинација од убавина и иновации со функционалност и одговорност кон природата. Interface е компанија која меѓу првите јавно се изјава за зачувување на животната средина, кога во средината на деведесеттите години, одлучи да се елиминира целосниот ефект на природата до крајот на 2020 година Програмата познат како “Mission Zero®” влијае на секој аспект на бизнисот и инспирира компанијата постојано да ги преместува границите, со цел да се постигне оваа цел.

Interface има одредена точка на гледање и има за цел да создаде идеално решение да ви помогне да ги реализираат своите дизајнерски визии. Колекциите кои доаѓаат од овие компании ги поместуваат границите и очекувањата во дизајнот, а ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет и спецификации на подни облоги.

Модуларен тепих

Модуларните подни облоги на Interface компанијата обезбедуваат можности за мешање на бои, модели и текстури, кои работат со необични форми, за да идеално се вклопуваат во просторот со мебел и други елементи во животната средина. Дизајнот и естетиката на овие подни облоги се се само не основен. Компанијата постојано ги следи глобалните трендови во уметноста, модата, медиумите, технологијата и образованието за да се осигура дека секој производ е привлечна и современ.

interface

Целта на компанијата е да се помогне на клиентите да се создаде идеален простор и да ги изразат нивните дизајнерски визии. Резултатот е голем избор на дизајнерските колекции кои обезбедуваат слободата и внимание на деталите.

Правоаголни килими

Interface секогаш мисли различно.

Пред педесет години, ги воведе во светот првите модуларни квадратни подни облоги. Нивната флексибилност, леснотијата на инсталација и креативен потенцијал започна револуција во дизајнирање на подовите. Креативното размислување продолжува да ги надминува бариерите на внатрешен дизајн, создавање на нов формат на подните облоги, со цел да ги задоволи растечката желба за креативна слобода.

Воведување на новиот формат – “Planks”

Нови колекции геометриски модуларни подни облоги кои се прилагодени меѓусебно со цел да се донесе нова димензија на креативните можности во зоната на подовите. “Skinny Planks” се подни облоги со правоаголна форма дизајнирани со цел да се вклопуваат со нашите колекции на квадратни подни облоги.

Со речиси неограничени можности за дизајн, ” Skinny Planks ” им овозможи на дизајнерите за да се утврди вистинската рамнотежа меѓу едноставноста и софистицираност.

interface2

Продуктивноста, креативноста, лојалност на вработените и ефикасна комуникација, сите можат да имаат корист од голема дизајнот на ентериер.

Со бескрајни комбинации на формата, текстура, боја и дезени, ” Skinny Planks ” овозможи убав, експресивен дизајн, и го нагласува влијанието на едноставност во големите соби. Понекогаш едноставни промени може да имаат најсилно влијание.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување